Culinair charme hotel Vielsalm

De 9 tweepersoonskamers in dit culinair charme hotel in Vielsalm hebben een naam die verwijst naar de voormalige functie ervan. Zo slaap je bijvoorbeeld in de ‘Kamer van de notaris’, in de ‘Pingpongkamer’ of in ‘Het Archief’. Elke kamer is anders ingericht met een knipoog naar het rijke verleden van dit pand.

In alle kamers in dit voormalige notarishuis vind je een boxspring bed van goede kwaliteit met fijn bedlinnen. Overal heb je gratis toegang tot WiFi en alle kamers zijn tv-loos. We kozen ervoor de originele houten vloeren in de kamers en de badkamers te behouden. Het is niet alleen mooi, het is ook hygiënisch en fijn voor mensen met een stofallergie. Je zult trouwens aan alles merken dat de stofdoek veelvuldig wordt gebruikt. Bovendien worden de kamers ook energetisch gereinigd met salie; dat zuivert de energie. De badkamers zijn uitgerust met een toilet, wastafel en een douche met een krachtige straal die snel warm is.

We blijven continu vernieuwen, zo steken we regelmatig een van onze gastenkamers in een nieuw jasje. Blijf hiervan op de hoogte via ons blog.

Meer foto’s

“Het is er rustig en kraaknet”
Knack Weekend