Gastronomisch restaurant Vielsalm Michelin

Het gastronomisch restaurant van L’Auberge du Notaire in Vielsalm vind je in de voormalige werkkamer van de notaris. Hier geniet je onder de kroonluchters in alle privacy van de gastronomische gerechtjes en fijne wijnen. De tafels zijn gedekt met gesteven tafellinnen dat nog een keer op tafel wordt gestreken. Mart zorgt voor een sfeer die ongedwongen chic is en waarin iedereen zich thuis voelt. Michelin noemt ons ‘een van de mooiste adressen die wij u kunnen aanraden’.

Op het bord vind je Ardenner streekproducten die Monique feestelijk combineert met wereldse smaken. Gasten waarderen onze pure en toch verfijnde keuken. Mart is niet alleen gastheer, maar ook gepassioneerd roker. Hij zorgt voor de huisgerookte vis, vlees, champignons, groenten en kazen.

Het ontbijt à la carte is een niet alledaags concept. Wij zorgen voor een broodselectie en jij kiest van de kaart je eitje, dranken, beleg, fruit en zuivel.

Het best bewaarde geheim van Vielsalm is het stijlvolle terras van L’Auberge du Notaire. Dit ligt aan de achterzijde van dit historische gebouw in een tuin die zo’n 2000 m2 telt. Er is geen bar in ons hotel, maar op loopafstand vind je verschillende leuke cafés.

Voorbeeldmenu’s
Meer foto’s

“Culinair topadres in de Ardennen”
Het Laatste Nieuws