hotel gastronomisch weekend Ardennen

Dit culinaire mini-hotel in het groene hart van de Ardennen was vroeger een notarishuis. Wij, Mart en Monique, verbouwden dit historische pand in het centrum van Vielsalm tot een kleinschalig gastronomisch hotel met negen gastenkamers voor een gastronomisch weekend in de Ardennen. Of voor enkele culinaire doordeweekse dagen. Onze passie en creativiteit vind je terug in het onderhoud van het gebouw, de culinaire creaties en onze ongedwongen omgang met jou als gast. L’Auberge du Notaire kies je als je lekker wilt dineren, op comfortabele boxsprings wilt slapen en houdt van een ontbijt à la carte.

Corona
De provincie Luxemburg is veilig om op vakantie te gaan, we kennen hier relatief weinig Coronabesmettingen. Wij doen er alles aan om onze gasten te verwennen, ook tijdens deze periode. U vindt alle informatie hierover op ons blog.
Onze gasten komen graag terug tijdens deze periode van Corona: “Ondanks de toch wel bizarre tijden waarin we nu verkeren, kriebelt het toch alweer om een keertje bij jullie te logeren. Want wanneer ergens de regels gevolgd worden en wij ons veilig voelen zal het wel bij jullie zijn.”

Rondom Vielsalm kun je heerlijk fietsen, wandelen, motorrijden of met je oldtimer op pad. Er is een privéparking bij het hotel; fietsen en een aantal motoren kunnen in onze garage. We werken samen met locals die tips geven voor bezienswaardigheden in en om Vielsalm.

Wil je weten wat andere gasten vinden van een verblijf bij ons in L’Auberge du Notaire? Klik dan hier.

Tot ziens,
Monique van Schijndel & Mart van der Heijden

“Bij L’Auberge du Notaire logeer je verrassend anders”
Erika van Tielen in Vlaanderen Vakantieland