hotel gastronomisch weekend Ardennen

Dit culinaire mini-hotel in het groene hart van de Ardennen was vroeger een notarishuis. Wij, Mart en Monique, verbouwden dit historische pand in het centrum van Vielsalm tot een kleinschalig gastronomisch hotel met negen gastenkamers. Voor een gastronomisch weekend of verblijf in de Ardennen. Onze passie en creativiteit vind je terug in het onderhoud van het gebouw, de culinaire creaties en onze ongedwongen omgang met jou als gast. L’Auberge du Notaire kies je als je lekker wilt dineren, op comfortabele boxsprings wilt slapen en houdt van een ontbijt à la carte.

Corona
Laatste nieuws: 19-10: L’Auberge du Notaire mag open blijven om gasten te ontvangen die komen logeren EN dineren. We bieden dus onze gebruikelijke formules aan. We hanteren strikte sanitaire maatregelen, voor onszelf en voor onze gasten.

We ontvangen momenteel veel vragen rondom de reserveringen van mensen en Corona en dat is begrijpelijk. We willen u vragen eerst te kijken of uw vraag in deze lijst voorkomt, voordat u ons belt of mailt. Heel veel dank! Hier leest u ervaringen van onze gasten tijdens deze Coronaperiode.

Tot ziens,
Monique van Schijndel & Mart van der Heijden

“Bij L’Auberge du Notaire logeer je verrassend anders”
Erika van Tielen in Vlaanderen Vakantieland